viber 069 750 618(+373) 069 750 618 (+373) 079 927 650

Grinzi decorative in Chisinau

Atelierul „Palisandr” se specializează în producerea de grinzi decorative în formă de P, fabricate din lemn natural, polistiren și-n producerea de grinzi acoperite cu furnir din diferite tipuri de lemn și din alte materiale. Noi deasemenea producem:

  • curele decorative imitînd pielea sau în stilul fierului forjat, fixate în locul de unire al grinzilor;
  • console decorative de diverse culori, folosirea cărora va îmbogăți considerabil orice interier.

Avantajele grinzilor noastre:

  1. Prețul. Reglarea procesului de producere și aplicarea tehnologiilor coresponzătoare ne permit să realizăm grinzi decorative la prețuri avantajoase, pe care le veți putea procura mai ieftin ca grinzile poliuretane
  2. Dimensiunile și secțiunile grinzilor. Noi producem grinzi de diverse secțiuni, fapt ce permite să le utilizăm pentru a acoperi defectele de tavan, structurile și stâlpii verticali de rulment. Noi producem grinzi de dimensiuni optimale, conform comenzilor specifice ale clientului. Aceasta va economisi resursele dumneavoastră (la procurarea grinzilor standart după instalare rămâne deobicei 5-10% de resturi) și vă va ajuta să evitați tăieturile inutile.
  3. O gamă largă de culori și diverse variante de prelucrare (tonifiat, lăcuit, sculptat, gravat, etc.) permit să realizăm grinzi, care se vor associa bine cu orice stil de mobilă.

© 2017 Palisandr.MD